Stage Suriname - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Chantal Roetgerink - WaarBenJij.nu Stage Suriname - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Chantal Roetgerink - WaarBenJij.nu

Door: chantalroetgerink

Blijf op de hoogte en volg Chantal

22 September 2010 | Suriname, Paramaribo

Zoooo hallo,

Hier een eerste berichtje vanuit het lekkere warme, zweterige Paramaribo.

Onze reis was erg goed verlopen, de tijd in het vliegtuig vloog voorbij we konden ons lekker vermaken met verschillende filmpjes en series. Ook het slapen ging best in het vliegtuig.
Tegen 6 uur Nederlandse tijd waren we geland op het prachtige vliegveld. We stapten uit het vliegtuig en merkten meteen al dat het weer erg aangenaam was. Een graadje of 35.

Toen we het vliegveld uitliepen werden we al meteen belaagd door verschillende taxi chauffeurs, maar tussen al die chauffeurs door zagen wij al een mooi kartonnenbord met daarop onze namen.
We maakten kennis met Jeffrey onze studententaxi chauffeur.

Om onze mooie stulpje in Paramaribo te bereiken moesten we eerst 1,5 uur rijden vanaf het vliegveld onderweg was er genoeg te zien dus dit was niet zo erg.

Toen we aankwamen bij ons huissie maakten we kennis met onze huisbaas Mr Tjon een beste man die ons even rondleidde in ons huis. Natuurlijk kregen wij een beste kamer met een fijn hard bedje en EIGEN badkamer, ghehe.

Na ons even te hebben geinstalleerd besloten we even wat boodschappen te gaan doen. Mr Tjon liet ons even de belangrijkste dingen zien zodat we ons konden redden.
Die avond zijn we ook nog even wat gaan eten bij een tentje en natuurlijk een lokaal biertje genuttigd en een fijne coctail.

Omdat we erg moe waren van de reis besloten we na die coctail terug te gaan naar huis om daar te genieten in een super warme kamer van onze nachtrust.
Nou die nacht ben ik een aantal keer wakker geweest. Maar uiteindelijk werden we om 7 uur wakker. Toch nog een beetje last van het tijdverschil dus.

De planning van vandaag is een rondleiding in het ziekenhuis en daarna nog wat boodschapjes doen en daarna lekker zwemmen.

Nou rustig aan daar en foto's komen later!

• 22 September 2010 - 13:24

Jet:

he hallo
    fijn dat de kamer jullie bevalt. de zon bevalt denk ik ook wel, echter het moest eigenlijk een beetje koeler zijn.
    Veel plezier nog tot aan de stage en ik hou jullie in de gaten.
    gr.

• 22 September 2010 - 14:45

Bremmie:

Sjaaaaannnnn!!!!
    Fijn dat jullie alles voor elkaar hebben daaro!! Doe t henig an, hou je in de gaten!!:P
    xxxxx

• 23 September 2010 - 11:40

Marloes:

Hee Chantal! Super dat jij je reisverhalen op deze site schrijft, altijd leuk om te volgen! Veel plezier met dat 'chillen' daar. Komt goed, jou kennende! Ik doe je oma de groeten, al zie ik haar maandag pas...Veel fun, liefs!

• 23 September 2010 - 11:54

Elvira.:

Hee Chantal,
    Hoe gaat het daar in Suriname?
    En wat een heerlijk weertje.
    Wanneer begin je met de stage in het ziekenhuis?
    Geniet er maar lekker van en heel veel lieve groetjes uit Haaksbergen.
    Ook van Marlie en Linsy.

• 25 September 2010 - 17:02

Marlot:

hahahahaha
    MR TJON
    hahahaha echt zo james bond achtig weej wel:P

hoe beviel de rondleiding?
    en aan dat weer en 40 graden wen je wel mejonge

nou heel veel succes!
    we houden contact
    AJU

• 26 September 2010 - 07:43

Marèl:

ik wens je heel veel plezier in Suriname.
    Doei!!!

• 26 September 2010 - 07:45

Sem:

Heb je hetleuk in Suriname??Tot gauw!
    Groetjes Sem